Bruneta si-a facut aparitia inca de sambata in in cluburile de fite din Mamaia si a luat locatiile la rand, alaturi de prietenele sale, potrivit WOWbiz.ro.


Desi ultima perioada a fost una plina de lacrimi pentru sotia tenismenului, Brigitte a reusit sa uite de suparare imediat! Dupa cateva pahare si mai multe melodii ritmate, Brigitte s-a transformat in sufletul petrecerii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Vitamina D e cea care stabilește legăturile în complicatul sistem imunitar. Ce înseamnă doza „de atac”- wowbiz.ro

Acelasi lucru s-a intamplat si in urmatoarea seara, in cea mai cautata locatie a momentului, la Loft. Sotia lui Ilie Nastase a atras toate privirile in jurul ei, in momentul in care s-a urcat pe o masa si le-a eclipsat pana si pe fetele mai tinere din club.



Ilie Nastase a mers si el pe litoral, in ultima zi, si a mers direct locatia in care se afla Brigitte.  Spre seara, Brigitte a dansat doar in compania sotului ei, iar la un moment dat, s-a intors spre el si l-a sarutat tandru si dragastos, ca in vremurile bune.

Sursa foto: click.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si