Gheorghe Visu a fost testat pozitiv cu COVID-19. Actorul este cunoscut pentru rolul lui „State Potcovaru”, din telenovela românească „Inimă de țigan”. El a fost internat de urgență la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș” din Capitală. Bărbatul este acum conectat la aparatul cu oxigen, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

În prezent, starea de sănătate a lui Gheorghe Visu este stabilă.

Conform, informațiilor oferite de cadrele medicale de la Institutul „Matei Balș” actorul se află sub atenta supraveghere a medicilor. În urmă, cu doar câteva zile, colega de breaslă, Carmen Tănase a oferit noi informații despre starea marelui actor.

Carmen Tănase, declarații de ultim moment despre starea de sănătate a lui Gheorghe Visu

Carmen Tănase a menționat că Gheorghe Visu este internat pe secția de Terapie Intensivă, însă a ținut sa precizeze că nu este intubat. Actrița a declarat că „State de România” are o boală cronică la plămâni cu mult înainte de infectarea cu noul coronavirus, însă contactarea virusului i-a agravat starea de sănătate.

Citeste si: Coronavirus în România, 30 noiembrie 2020. 3.826 de cazuri noi și 138 de decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Ce simptome are prima românca vaccinată împotriva COVID-19

gheorghe visu are covid 19
Carmen Tănase alături de Gheorghe Visu.[Sursa foto: google]

„În primul rând, nu este rău. Geo este un om foarte discret, nu-i place să se vorbească despre el în presă.

Eu nu am liber de la familia lui să discut despre această situație. Eu nu sunt nici soția, nici sora și nici mama lui Gheorghe Visu.” a afirmat Carmen Tănase.

Actrița a ținut să adauge pentru fanatik.ro: „Dar, în orice caz, stați liniștiți, nu este la Terapie Intensivă, nu este intubat. Este un om care are o boală cronică de plămâni, este de notorietate treaba asta, este normal că este mai sensibil la asta decât un om care nu are nimic. El a fost în spital când juca în Inimă de țigan sau la Regina din cauza problemelor la plămâni, e normal să fie mai afectat”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si