Close sidebar
Close sidebar

Giani Kirita a dat-o de gol pe Diana Belbita! Pe EL il asteapta acasa Printesa Razboinica! "Belbi e cuceritoare! A facut la victime in Dominicana..."

Miercuri seara, in platou la WOWbiz, au fost prezent Faimosii Giani Kirita, Diana Belbita, Oltin Hurezeanu, dar si Razboinicele Mariana si Alina.

George Stanciu,


DISTRIBUIE
acest articol

Giani Kirita a dat-o de gol pe Diana Belbita! Se pare ca luptatoarea a facut cateva victime in perioada in care a stat la Exatlon, in special printre operatorii show-ului din Republica Dominicana.

 
"Belbi e cuceritoare! A facut la victime Belbi, de cadeau si camerele din platou! Hai, Belbi! A facut o victima, era unul de era sa cada cu camera direct! Ala se clatina cu camera atunci cand ne filma.", a spus Giani Kirita.
 
Diana Belbita a izbucnit in hohote de ras si nu a confirmat, dar nici nu a infirmat cele spuse de Giani. Mai mult, la final, Belbita a tinut sa adauge faptul ca nu are un iubit.
 
Mai mult, fanii banuiesc ca una dintre "victime" ar fi chiar Alex "Bentita", deoarece intre ei doi a existat o apropiere si Diana Belbita a marturisit ca si-ar dori ca el sa se intoarca in tara.
 
"Belbita a spus ca vrea sa se intoarca Nedelcu in Romania. Pac, i s-a pus capac", a comentat un internaut pe Facebook.
 
Sursa: Kfetele

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI