Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali a obtinut victoria la CEDO in dosarul MApN. "Sa dea explicatii Guvernul"

Gigi Becali a obtinut o victorie rasunatoare la CEDO, in dosarul MApN! Instanta a stabilit ca omul de afaceri a fost condamnat pe un articol care nu exista atunci cand a comis fapta.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Gigi Becali se bucura de o prima victorie obtinuta la CEDO, in dosarul MApN si a precizat ca CEDO a stabilit ca i-a fost incalcat dreptul la aparare. Astfel, Becali a castigat procesul pe care l-a intentat statului roman privind dosarul in care a fost condamnat pentru un schimb de terenuri.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"CEDO a cerut Ministerului Justitiei pe puncte, cum adica a fost condamant Becali pe art 13, cand acest articol nu exista la vremea cand a fost facuta fapta. A fost facuta pe o lege retroacativa. Sa dea explicatii Guvernul cum a fost condamant pe informatii clasificate la care avocatul nu a avut acces.

In octombrie am facut schimbul si in noiembrie s-a modificat Codul Penal. Nu exista fapta.”, a declarat Becali pentru Antena 3.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI