Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali-Anunț la adresa fotbaliștilor:„Cine are două kile în plus, nu mai joacă!”

Gigi Becali a demarat operațiunea cântarul la FCSB și a transmis că cine are două kg în plus nu va mai juca. Patronul FCSB a transmis că de azi încep amenzile pentru kilogramele în plus la jucători și că până acum singurul cu probleme e Gnohere.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Astăzi se face cântarul la club, cine are două kile în plus, nu mai joacă. N-avem ce să facem. Doar Gnohere are probleme, Pintilii e la limită, are vreo două kile peste. Tsoumou a semnat cu opțiune, așa va fi de acum încolo la FCSB. Se va reevalua situația și în iarnă și în vară. Nu pot să fac ca și cu Stan. Îl iau pe patru ani și nu a jucat un meci? Nu vreau să îl jignesc. Ori o să le fac la tineri pe 5 sau 6 ani și aștept să crească la mine, iar la jucători de 29 de ani facem contract pe 6 luni – 1 an și vedem. Nu mă deranjează că Ivan a mers la Craiova.

Dacă îl luam, ne încurcam. Ca și valoare, oricând aș lua un jucător ca Ivan”, a spus Becali.

FCSB joacă duminică, de la ora 21:00, împotriva Universității Craiova. Roș-albaștrii speră să strice debutul lui Victor Pițurcă pe „Ion Oblemenco” și să obțină al doilea succes la rând în Casa Pariurilor Liga 1. Gigi Becali îl laudă pe Victor Pițurcă și anunță „operațiunea cântarul”, în care jucătorii care au peste greutatea normală vor fi amendați, arată fanatik.ro.

Citeste si: Un arbitru din Constanţa a murit într-un cumplit accident rutier

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Gigi Becali a făcut Top 3 antrenori din Casa Pariurilor Liga 1

Gigi Becali a făcut și un top al primilor trei antrenori din Casa Pariurilor Liga 1. Hagi rămâne preferatul patronului de la FCSB: „Avem cel mai valoros lot, eu așa cred. Mă aștept să jucăm după valoarea lotului. Nu vreau să spun, cine este mai bun, să câștige.

Ca și antrenor, nu poți să îl compari pe Pițurcă cu cei din România, în afară de Hagi și Dan Petrescu. Dacă mă pui să fac un clasament, pe primul loc la antrenori e Hagi, pe doi e Pițurcă și Petrescu, nu știu care dintre ei e mai valoros.

Citeste si: Fotbalist condamnat la închisoare cu suspendare. Ce a făcut sportivul

Este greu să câștigi meciuri cu echipele pe care le antrenează Pițurcă, dar nu poate să facă nici el din argint – aur. Dar eu zic că nu poate face. El a zis că vrea titlul, dar acum va vedea și în iarnă o să spună că mai vrea 4-5 jucători. Eu așa cred”, a spus Becali.

Citeste si: Doliu în lumea filmului: Un celebru cineast a murit

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI