Gigi Becali este unul dintre oamenii interesati de legea gratierii, dar nu vrea ca aceasta sa ii vizeze numai pe polititicieni, ci pe toti detinutii. Latifundiarul din Pipera a facut cateva dezvaluiri despre conditiile jalnice din puscariile din Romania.

”Societatea romaneasca s-a divizat in doua din cauza politicienilor. Daca numai ei ies cu abuz in serviciu creeaza sentimentul urii. Nu se poate ca intr-o tara crestina puscariasii sa stea pe nivelul al 3-lea al unui pat supraetajat.

Daca eu mancam mancarea de acolo muream. Noi ii exterminam, in loc sa ii reeducam. Sa dea legea gratierii, dar sa beneficieze toata lumea nu doar ei. Nu cred ca as fi mers la protest daca as fi fost Iohannis, el totusi isi face datoria lui. Acum e jocul lui de politician. Am incercat si eu, am muscat dintr-o bucata de salam si am aruncat-o din gura. Mancarea e expirata cred, salamul e bagat in apa. Un barbat care sta ani de zile fara femeia lui, ala nu mai e barbat, e animal ”, a declarat Becali, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si