Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali, dezvaluiri socante despre viata din puscarie: "Am muscat dintr-o bucata de salam si am aruncat-o din gura. Mancarea e expirata"

Intr-un interviu acordat unui post de televiziune, Gigi Becali a facut dezvaluiri despre viata din puscarie.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Gigi Becali este unul dintre oamenii interesati de legea gratierii, dar nu vrea ca aceasta sa ii vizeze numai pe polititicieni, ci pe toti detinutii. Latifundiarul din Pipera a facut cateva dezvaluiri despre conditiile jalnice din puscariile din Romania.

”Societatea romaneasca s-a divizat in doua din cauza politicienilor. Daca numai ei ies cu abuz in serviciu creeaza sentimentul urii. Nu se poate ca intr-o tara crestina puscariasii sa stea pe nivelul al 3-lea al unui pat supraetajat. Daca eu mancam mancarea de acolo muream. Noi ii exterminam, in loc sa ii reeducam. Sa dea legea gratierii, dar sa beneficieze toata lumea nu doar ei. Nu cred ca as fi mers la protest daca as fi fost Iohannis, el totusi isi face datoria lui. Acum e jocul lui de politician. Am incercat si eu, am muscat dintr-o bucata de salam si am aruncat-o din gura. Mancarea e expirata cred, salamul e bagat in apa.

Un barbat care sta ani de zile fara femeia lui, ala nu mai e barbat, e animal ”, a declarat Becali, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI