Close sidebar
Close sidebar

Gigi Becali spune ca i s-a propus sa cumpere Cumintenia Pamantului. "Le-am zis ca eu nu dau niciun milion pe o piatra! Ce sa fac cu ea?"

Gigi Becali a facut astazi o serie de dezvaluiri extrem de interesante legate de opera lui Constantin Brancusi, Cumintenia Pamantului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Latifundiarul din Pipera a povestit ca i s-a propus sa cumpere celebra sculptura, dar a refuzat. "Cineva mi-a spus ca vrea sa mi-o dea cu 10 milioane. I-am transmis ca eu nu dau nici macar un milion pe o bucata de piatra. Pentru ce? Pentru ce sa dam noi acum 11 milioane? Peter Imre, ginerele lui Teodor Melescanu, m-a chemat la el acasa sa vorbim pe tema asta. El are o casa de licitatie si de antichitati si eu le transmit celor de la DNA sa mearga sa vada ce se intampla acolo. Ei voiau de la mine ca sa aiba un cumparator si statul sa-si exprime dreptul de preemptiune", a spus Becali.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI