In lacrimi si in urlete, nu in aplauze, a parasit Larisa Iordache sala. A fost purtata pe brate de antrenorul ei, inainte sa fie asezata in scaunul cu rotile. 

Ce durere poate fi mai mare pentru un sportiv???!!!

"N-am crezut ca toata munca noastra, a mea si a antrenorilor, se poate evapora într-o fractiune de secunda.

N-am crezut si înca pare un vis neplacut. Dar, cum e vorba aceea, "cazi de sapte ori, te ridici de opt"", sunt cuvintele pe care Larisa a reusit sa le transmita miilor de sustinatori, imediat ce si-a revenit din soc.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Visul de a se intoarce in tara cu inca o medalie pentru Romania s-a spulberat acum!

Nenorocirea s-a produs in timpul unui antrenament la sol. Astazi, trebuia sa concureze in calificari.

"Tendonul i-a cedat, este rupt.

Trebuie operat în tara, vom încerca sa plecam de la Montreal mai repede!", a declarat si antrenorul Larisei, Cristian Moldovan.

Pentru ea, fiecare concurs si fiecare medalie castigata este o fericire. Larisa traieste si respira gimnastica. Era una dintre favoritele la podium la individual compus si la barna.

In toata durerea...Larisa a gasit un moment in care sa ne transmita toata iubirea ei.

"Nu am crezut niciodata ca sunt atat de iubita! Vreau sa va multumesc tuturor pentru spriijin, pentru mesaje si pentru tot. Va iubesc!"

Larisa a avut un sir nesfarsit de accidentari in ultimii ani si, de fiecare data, s-a intamplat inaintea unei competitii importante. Anul trecut a ratat Jocurile Olimpice de la Rio din pricina unei probleme asemanatoare. Gimnastica feminina romaneasca isi pune acum sperantele in Catalina Ponor si Ioana Crisan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si