Barbatul din imagine este unul dintre cei care pastoresc directia pentru protectia copilului Gorj. De altfel, angajatii sai si-au facut treaba, in urma cu un an, cand au luat-o pe copila de langa mama acuzata de rele tratamente. Strigator la cer e ca, din grija statului, fata a ajuns in mainile proxenetilor.

- Stiati ca aici este tinuta cu forta o minora. Nu stiam eu asta, nu stiam 04.43



Mircea Andrei, director adjunct Directia pentru Protectia Copilului Gorj: stiti ca fost victima unor proxeneti. Asta vi s-a spus. Da ni s-a spus

Mircea Andrei, director adjunct Directia pentru Protectia Copilului Gorj, sustine ca nu stia ca fetita este insarcinata.  

Sica Cotescu-prima-procuror Parchetul de pe langa Judecatoria Novaci: minora declara ca unul dintre inculpati a si constrans-o initial la inceput sa practice prostitutia.

Cei trei care au luat-o pe copila, nu de pe strada, ci de sub nasul autoritatilor, sunt trei indivizi, care-au ajuns, acum, dupa gratii.

Vecin de-al suspectului: v-ati pus vreodata intrebarea ce cauta o fata de 13 ani la un batran de 62 de ani. Dansul ii primea ca zicea ca ii este mila ca nu are unde sa stea, mai ales fetita aia de 13 ani.

In realitate, barbatul o pazea sa nu fuga, in timp ce o obliga sa intretina relatii intime, pe bani, spun procurorii.

Suprinzator, cea care a sarit sa o apere pe fata si sa ceara pana-n panzele albe sa se faca dreptate e chiar mama, decazuta din drepturile parintesti.

"Vreau sa fac la DNA cu scrisoarea medicala cum este arsa fata ca a pus-o sa gateasca pe aragaz.

Si in primul rand ca ii dau drumul sa iasa afara si asa cum ai spus inseamac a este daama de companie.

Grav e ca minora, salvata acum din mainile proxenetilor, este insarcinata.

Costin Popescu-presedinte CJ Gorj: o comisie din cadrul consiliului judetean bieninteles poate si cu speialisti din cadrul directiei sa vedem cazuele reale ceea ce s-a intamplat de-a lungul timpului.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mama copilei vrea sa depuna plangere impotriva angajatilor protectiei copilului. Pe de alta parte, cei din urma sustin ca fata fugea deseori din centrul de plasament si asa ar fi ajuns in plasa retelei de prostitutie.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si