Nenorocirea se deruleaza rapid! Motociclistul incetineste, la semafor, dar nu ingheata la culoarea rosie!

Se face verde si tasneste ca un glont in intersectie! E clipa in care graba de care da dovada si inconstienta altuia il transforma in victima!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Ca sa intelegem ce s-a intamplat, priviti cele doua semafoare! Cu un pas inaintea tuturor, motociclistul forteaza, nerabadator, culoarea verde! Pleaca in siguranta de la stop si ar fi apucat sa faca stanga daca un sofer incostient nu trecea- sfidator- pe rosu!

Motociclistul zboara in aer 10 metri! Ca dupa o cascadorie esuata, vehiculul sau continua sa mearga in paralel cu masina care l-a izbit! Socati, martorii reactioneaza!

Impactul a fost nimicitor, dar motociclistul nu si-a pierdut cunostinta! A fost transportat in stare grava la spital, iar soferul, la audieri.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si