Close sidebar
Close sidebar

Gradinita evacuata, dupa ce educatorii au descoperit o bomba. Genistii au intervenit de urgenta

Autoritatile germane au evacuat miercuri dupa-amiaza o gradinita din localitatea Darmstadt, situata in apropiere de Frankfurt pe Main, dupa ce educatorii au gasit pe un raft cu jucariile copiilor si o bomba neexplodata din al Doilea Razboi Mondial, transmite Reuters, citata de A1.ro.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

”Un copil a gasit bomba in timpul unei plimbari prin padure si a adus-o in gradinita”, a declarat purtatoarea de cuvant a politiei din Darmstadt, potrivit Antena3.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Educatorii au chemat imediat autoritatile locale, dupa descoperirea ”dispozitivului ciudat” pe un raft, iar gradinita a fost evacuata. Asemenea bombe neexplodate din al Doilea Razboi Mondial raman un pericol constant pentru autoritatile din Germania.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI