Familia lui Sorin Nazîru se pregătește pentru parastasul de 40 de zile al copilului lor. Sorin, fotbalist recunoscut în Râmnicu Vâlcea, a murit la 16 ani, după ce ar fi contactat o bacterie din apă.

Tatăl fotbalistului consideră că fiul său nu a fost tratat corespunzător. Bărbatul acuză medicii că i-au diagnosticat copilul greșit, lucru care a condus la moartea sa, mai ales că Sorin a fost dintotdeauna sănătos, potrivit informațiilor transmise de gândul.ro.

Tatăl lui Sorin, acuzații grave după moartea fiului său

Calvarul lui Sorin a început după o baie în piscină, de unde a contactat o bacterie. Fotbalistul de 16 ani a început să acuze stări de rău imediat după ieșirea la piscină, unde, ar fi înghițit apă. A ajuns la spital cu febră, vărsături, dureri de cap și amețeală, iar medicii de la spitalul din Râmnicu Vâlcea au decis să îl interneze. Starea lui Sorin se agrava de la o oră la alta, iar fotbalistul a fost transferat la Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș". Din păcate, organele lui Sorin cedau pe rând, iar medicii nu l-au mai putut salva. Fotbalistul a murit din cauza septicemiei și a unei forme de meningită.

Citește și: VIDEO Moartea fotbalistului de 16 ani, pusă sub semnul întrebării! Sorin a murit în condiții misterioase, la trei zile după ce a fost trimis acasă de medici de la spital. A fost deschisă o anchetă de amploare

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

„În apa din piscină astfel de agenți infecțioși pot să ajungă prin secreții nazale, prin salivă, chiar contact cu zone anatomice unde se găsesc în mod obișnuit niște enterovirusuri. Meningita înseamnă o inflamație și infecție a meningelor, a acelor foițe care învelesc creierul și măduva spinării, ori această inflamație, această infecție, poate să fie de cauză virală sau de cauză bacteriană, de cauză fungică”, a precizat Dr. Ian Ștefan, medic infecționist.

La aproape 40 de zile de la decesul copilului său, tatăl lui Sorin face acuzații grave. Bărbatul vrea ca cei răspunzători de moartea băiatului său să plătească. Tatăl lui Sorin refuză să creadă că fiul său, sănătos tun, a murit în câteva zile. Acesta crede că medicii l-au diagnosticat greșit și de aceea, Sorin nu a mai avut nicio șansă la supraviețuire.

"Au zis că are insolație. Avea temperatură 39, am sunat prima dată la Urgențe și i-au dat tratament telefonic. Paracetamol și apă rece puteam sa îi dau și eu. A doua zi, l-am dus cu mașina noastră personală la spital, i-au făcut o perfuzie și l-au trimis acasă. Era sănătos tun, nu a luat niciodată medicamente, de când s-a născut nu a avut nicio problemă medicală. Un om sănătos nu poate să moară într-o săptămână, mai ales tânăr, și încă a rezistat, săracul, ziceau doctorii că, dacă era altul, nu rezista 24 de ore.

El a rezistat patru zile. Dacă îi făceau analize concrete de prima dată, poate mai avea o șansă, dar a fost plimbat de colo până colo. Medicii de la Institutul «Matei Balș» (unde a fost transferat de la Spitalul din Râmnicu Sărat – n.r.) și-au făcut meseria, și-au dat toată silința, au fost profesioniști, dar a venit la ei prea târziu, era în ultima fază", a declarat tatăl lui Sorin.

Îndurerat, bărbatul vrea doar dreptate. Acesta a mărturisit că singura alinare pe care o mai are este ca cei responsabili pentru moartea fiului său, să plătească.

Citește și: Sorin, un fotbalist de 16 ani din Râmnicu Sărat, ucis de o bacterie! Adolescentul care a jucat la Dinamo a murit după ce a fost la piscină

Citeste si: Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”- kfetele.ro

Citeste si: De ce Connect-R și Alex Velea nu au permis de conducere? Răspunsul amuzant al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Un hoț s-a dat drept manechin și a stat ore în șir în vitrina unui magazin cu o geantă în mână ca să poată fura după închidere- antena3.ro

"Noi am făcut un istoric de la primul simptom și până la ultima suflare, a trebuit să spunem pașii pe care i-a parcurs. Ne-au întrebat traseul, am spus orice amănunt, și dacă a mâncat un sandviș la fast food trebuia să spunem. Noi nu am acuzat pe nimeni. Dacă au găsit probleme la piscină, asta nu înseamnă că de acolo a luat bacteria. S-au tras doar concluzii, noi nu am declarat nimic. Singura noastră concluzie a fost aceea că nu a fost tratat și consultat cum trebuie. Nu neapărat cei de la piscină sunt de vină, ci spitalul, sistemul, care te tratează cu indiferență. Nu vreau să știu cine a greșit, doctor, asistentă medicală, patron sau măturător, că înapoi nu mi-l mai aduce nimeni, dar dacă cineva a greșit, este important să plătească, ar fi singura mea mulțumire sufletească", a declarat tatăl lui Sorin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si