Initial, cei din familia profesorului Catalin Ovidiu Pop au stabilit ca inhumarea  sa inceapa tot in jurul acestei ore. In ultimul moment insa, la ceremonia funerara si-au anuntat participarea si rude ale profesorului care urmeaza sa vina tocmai din Italia, unde sunt stabilite. Din pacate, din cauza legaturilor intre zboruri sosirea lor la ora 14:00 este imposibila. Astfel, pentru ca doreau ca si cei din Italia sa fie alaturi de ei, rudele au mers la cimitir si au vorbit cu groparii solicitandu-le intelegere si un ragaz de cateva ore ca sa ajunga toata lumea la funeralii.

In accidentul de autocar de vineri si-au pierdut viata patru persoane
In accidentul de autocar de vineri si-au pierdut viata patru persoane

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Din pacate, ei au avut parte de un refuz. “Groparii au inceput sa se certe cu cei din familie, sa le spuna ca ei vor sa termine inhumarea si sa plece acasa cat mai repede. Ziceau ca e sarbatoarea de Rusalii si vor sa mearga acasa unde ii asteapta musafirii sa faca impreuna gratar. Au zis ca inmormantarile se fac pana in orele 14:00, nu cand aterizeaza avionul.

Ce sa mai zici, intarziau la masa de Rusalii. Cum s-ar spune, fiecare cu durerea lui! Intr-un final, rudele au convenit cu groparii asa astepte pana la ora 16:00- 16:15”, ne-a declarat o persoana apropiata familiei.

Profesorul Catalin Ovidiu Pop va fi inmormantat astazi la cimitirul "Sfanta Treime"- Pacurari din Iasi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si