Close sidebar
Close sidebar

Groparii din Iasi au refuzat sa intarzie inmormantarea profesorului Catalin Pop, mort in accidentul de autocar de vineri! Rudele nu au putut muta inhumarea spre dupa-amiaza!

Trupurile celor patru persoane care si-au gasit sfarsitul in tragicul accident petrecut vineri, in judetul Brasov, au fost aduse ieri noapte la Iasi. Ceremoniile funerare urmeaza sa aiba loc astazi, in jurul orelor 14:00.

S.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Initial, cei din familia profesorului Catalin Ovidiu Pop au stabilit ca inhumarea  sa inceapa tot in jurul acestei ore. In ultimul moment insa, la ceremonia funerara si-au anuntat participarea si rude ale profesorului care urmeaza sa vina tocmai din Italia, unde sunt stabilite. Din pacate, din cauza legaturilor intre zboruri sosirea lor la ora 14:00 este imposibila. Astfel, pentru ca doreau ca si cei din Italia sa fie alaturi de ei, rudele au mers la cimitir si au vorbit cu groparii solicitandu-le intelegere si un ragaz de cateva ore ca sa ajunga toata lumea la funeralii.

In accidentul de autocar de vineri si-au pierdut viata patru persoane

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Din pacate, ei au avut parte de un refuz. “Groparii au inceput sa se certe cu cei din familie, sa le spuna ca ei vor sa termine inhumarea si sa plece acasa cat mai repede. Ziceau ca e sarbatoarea de Rusalii si vor sa mearga acasa unde ii asteapta musafirii sa faca impreuna gratar. Au zis ca inmormantarile se fac pana in orele 14:00, nu cand aterizeaza avionul.

Ce sa mai zici, intarziau la masa de Rusalii. Cum s-ar spune, fiecare cu durerea lui! Intr-un final, rudele au convenit cu groparii asa astepte pana la ora 16:00- 16:15”, ne-a declarat o persoana apropiata familiei.

Profesorul Catalin Ovidiu Pop va fi inmormantat astazi la cimitirul "Sfanta Treime"- Pacurari din Iasi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI