Cine ar fi crezut ca ceea ce vedeti in imagini a fost, pana acum 2 ani, un loc de tratament pentru bolnavi?

Nu ne aflam intr-un teatru de razboi, ci in policlinica Spitalului din Medgidia care s-a transformat intr-o ruina. Este nevoie de o investitie uriasa pentru ca aceasta cladire sa fie readusa la viata.

Anul trecut, unitatea medicala a intrat in renovare, insa rezultatul a fost un dezastru.

Firma contractata a abandonat lucrarile, iar banii investiti s-au dus pe apa sambetei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ca sa va dati seama cat de bine au fost executate lucrarille de renovare de catre fosta firma haideti sa va aratam ceva ce nu ati vazut nicioadata. Priviti scara care duce catre nicaieri.

De cand pe usile policlinicii s-a pus lacatul, pacientii din Medgidia au fost trimisi pe sectiile din interiorul spitalului, si-asa aglomerate. Pacientii care au nevoie de investigatii amanuntite fac, vrand-nevrand naveta.

Vestile bune vin de la guvernul din Turcia. Agentia de Cooperare si Coordonare Turca a semnat un parteneriat cu autoritatile locale din Medgidia. Guvernul de la Ankara va investi bani grei pentru renovarea policlinicii.

Haci Ahmet Dastan, coordonator TIKA: „Proiectul este practic un dar al Republicii Turcia pentru Romania si, probabil sunteti de acord cu noi, atunci cand spunem ca, de obicei valoare darului nu prea se spune, dar dati-mi voie sa spun o cifra rotunda: in jurul unui milion de euro".

Conform reprezentantilor Agentiei de Cooperare si Coordonare Turca, policlinica va fi complet renovata pe parcursul anului viitor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si