Close sidebar
Close sidebar

Halucinant! Si-a ucis sotia cu sange rece si apoi s-a sinucis! Ce a facut cu doar cateva ore inainte e socant

Un caz absolut terifiant s-a produs in Marea Britanie, unde trupurile neinsufletite ale doi tineri casatoriti au fost gasite la un interval de 40 de minute, in aceasta dimineata.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

James Barnes, in varsta de 30 de ani, a fost gasit fara suflare in curtea parintilor sai.Ulterior, oamenii legii s-au deplasat la casa pe care tanarul o impartea cu sotia lui de 32 de ani. Acolo au facut o descoperire halucinanta. Femeia fusese ucisa.

In urma investigatiilor, politistii au stabilit ca tanarul care locuia alaturi de sotia lui intr-o casa de peste 200.000 de lire sterline din Rednal, Birmingham, a ucis-o pe femeia alaturi de care a trait ani de zile, iar mai apoi s-a sinucis, noteaza WOWbiz.ro.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Socant este, insa, faptul ca inainte de a comite crima odioasa si de a-si curma viata, barbatul a postat pe contul personal de socializare mai multe fotografii de la nunta care avusese loc in 2014.

Deocamdata, nu stie nimeni ce l-a impins pe tanar sa faca acest gest extrem.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI