Mehmet Cengiz Oz, cunoscut intregii lumi drept Dr. Oz, a devenit cel mai cunoscut medic din lume, datorita faptului ca a adus medicina complementara in fata publicului, prin intermediul emisiunii The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey.

In cadrul Galei, la care au fost prezente personalitati marcante din medicina si din mediul de business din Romania, Haluk Ziya Kurcer, Presedintele Kanal D si Membru Executiv al Consiliului de Administratie Dogan Media International, a primit Premiul de Excelenta pentru Leadership si promovarea principiilor de viata sanatoase in randul angajatilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Kanal D a devenit, sub conducerea  lui Haluk Ziya Kurcer, televiziunea cu cea mai spectaculosa crestere intr-un mediu de business extrem de concurential. Haluk Kurcer si-a inspirat oamenii prin propriul exemplu, i-a facut sa creada in ei si in posibilitatile nelimitate ale mintii, dar si in nevoia de echilibru dintre minte si corp.

"Un stil de viata sanatos nu poate decat sa ajute efortul creativ- aceasta este o deviza importanta in obtinerea succesului", a spus Haluk Ziya Kurcer.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si