Close sidebar
Close sidebar

Haos la metrou. O nouă avarie pe Magistrala 1 a creat aglomerație în stații

Metrorex a anunţat că luni, în jurul orei 17:00, a avut loc o avarie la metrou: o şină s-a defectat între staţiile Mihai Bravu şi Dristor 1. Circulaţia trenurilor s-a desfăşurat cu dificultate pe două magistrale de metrou..

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Circulația metroului pe Magistralele 1 și 3 s-a desfășurat cu dificultate timp de trei ore și jumătate, de la ora 16:55, după ce o șină aflată pe tronsonul stațiilor de metrou Mihai Bravu și Dristor 1 s-a defectat. Situația s-a remediat la ora 20:35.

Citeste si: VIDEO- Manelistul Dani Mocanu a fost dus de leu să dea cu subsemnatul

Accesul pasagerilor s-a făcut în tranşe, pentru a se evita aglomeraţia, potrivit News.ro. Poliţiştii au restricţionat accesul în staţia de metrou Dristor, din cauza aglomeraţiei, iar circulaţia a fost reorganizată în sistem pendulă, potrivit companiei Metrorex.

Intervenția tehnică, după trecerea orei de vârf

S-a luat măsura ca intervenția de remediere a defecțiunii să aibă loc după trecerea orei de vârf și pentru a se menține un interval de succedare redus pe firul 2, unde circulația a fost reorganizată.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

„Pentru fluidizarea traficului şi continuarea călătoriilor, circulaţia a fost reorganizată pe firul 2 între staţiile Mihai Bravu şi Nicolae Grigorescu 1, intervalul de succedare fiind de circa 8 minute. În staţii se fac anunţuri cu privire la reorganizarea circulaţiei. Echipele de intervenţie sunt mobilizate pentru remediere”, a mai spus Metrorex, conform sursei citate.

Intervenția efectivă a început la ora 19:45, iar cu ora 20:35 a început repunerea tensiunii și reintroducerea trenurilor în parcurs normal”.

Intervenția efectivă a început la ora 19:45, iar cu ora 20:35 a început repunerea tensiunii și reintroducerea trenurilor în parcurs normal”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI