Potrivit B1Tv, producatorii nu pot fi convinsi sa nu se retraga, lucru care inseamna ca pacientii romani bolnavi de cancer nu mai au nicio sansa.

”Toate propunerile noastre legate de identificarea unei solutii nu au fost ascultate de decenti de-a lungul timpului. O pozitie dezastruoasa a Ministerului Sanatatii a dus la o situatie fara iesire pentru pacientii care se vad acum cu viata pusa in pericol.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Toate promisiunile din campanie nu s-au materializat, ba chiar situatia s-a inrautatit: mai dam si verde la exportul paralel, prin adoptarea acestei legi in Camera Deputatilor. Intr-o situatie critica sunt si copiii cu cancere si leucemii. Din tratamentele lor lipsesc medicamente importante”, a declarat Cezar Irimia, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Cancer din Romania, pentru B1 TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si