Close sidebar
Close sidebar

Horoscop 4 iunie 2023: Zodiile intra în casa iubirii. Vărsătorii și Taurii își găsesc sufletul pereche

Horoscop 4 iunie 2023. Zi mare pentru unii nativi. Iubirea intră în casa Vărsătorilor, iar Taurii vor da nas în nas cu dragostea vieții. Ce surprize rezervă astrele pentru celelalte zodii?

Elena Tasca,

Horoscop 4 august 2023

[Sursa foto: Freepik]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Horoscop 4 iunie 2023. Horoscopul zilei de vineri aduce iubire în casa nativilor Vărsători și Tauri. Vor simți iubirea la maximum. Se anunță o zi plină de sentimente intense.

Berbec

Berbecii sunt în plină dezvoltare personală. Aceștia vor da mai multă importanță iubirii de sine și vor învăța să își aprecieze și defectele, pe care, nu până de mult, evitau să le recunoască.

Taur

Taurii au posibilitatea de a-și întâlni sufletul pereche, dacă deschid larg ochii, dar și sufletul. Trebuie să conștientizeze că iubirea le bate la ușă și să o lase să intre în casa lor. Mai multă afecțiune nu strică niciodată.

Gemeni

Gemenii se bucură de o avalanșă de iubire. Trebuie să fie atenți și să o ofere la rândul lor, pentru a nu cauza neplăceri în relații.

Aceștia primesc atenție și în cercul familiei, nu doar din partea persoanei iubitei lui.

Citește și: Horoscop 3 august 2023. Zodia care are oportunități de avansare în carieră. I se majorează salariu!

Fecioară

Nativii din fecioară sunt cei care vor oferi mai multă iubire ca niciodată, membrilor din familie. Ultima perioada încărcată și dificilă, i-a făcut să conștientizeze că familia este cea mai importantă și că niciodată nu este prea târziu să spună "Te iubesc" apropiaților.

Balanță

Balanțele se îndrăgostesc, din nou, poate de aceeași persoană sau de cineva nou. Fie că vorbim de o nouă persoană care va intra în mod neașteptat în perimetru, de un animal de companie sau de un nou look, balanțele vor ajunge să iubească la cote maxime.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: Mercur retrograd august 2023: Cum sunt zodiile afectate? Viața lor se dă peste cap

Scorpion

Scorpionii sunt indeciși. Să se iubească mai mult pe sine sau pe partenerul de viață. Schimbările din ultima perioadă i-a determinat să fie mai sinceri și mai atenți în viața de zi cu zi, iar asta include și manifestarea realelor sentimente pe care le au față de ceilalți.

Ce rezervă astrele în această zi?

[Sursa foto: Freepik]

Săgetător

Nativii zodiei Săgetător se confruntă cu o perioadă tumultoasă din punct de vedere sentimental. Au neglijat să ofere iubire, iar efectele negative încep să se simtă. De mâine, vor trebui să se schimbe și să prioritizeze iubirea din viața lor.

Capricorn

Capricornii sunt la un pas să explodeze de fericire. Radiază de iubire, pe care o primesc și o oferă din toată inima. Ziua de vineri le aduce un nou episod din viață, care, se poate încheia cu o nouă etapă a relației.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: EXCLUSIV- Lună Plină 1 august 2023 în Vărsător. Sfaturile astrologului Nicoleta Ghiriș pentru fiecare zodie în parte: ”O încărcătură mare emoțională, frici și angoase”

Vărsător

O zi cu sentimente puternice trăiesc și vărsătorii. Aceștia iubesc și se simt iubiți, iar totul pare că ia întorsătura mult dorită din punct de vedere sentimental. Iubirea domnește peste casa Vărsătorilor, trebuie doar să o lase să își facă de cap.

Pești

Peștii sunt iubiți de toată lumea. Pozitivitatea adusă de Pești în ultimul timp, în relațiile familiale și de prietenie se finalizează cu iubire din partea celorlalți. Se anunță o zi cu multe emoții și îmbrățișări pentru Pești.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI