Close sidebar
Close sidebar

Horoscop Mariana Cojocaru. Saptamana 22 - 28 iulie aduce CUMPENE pentru mai multe zodii: decizii si noi inceputuri

Aveti mare grija daca va numarati printre nativii acestor zodii.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Berbec- Intre 22 si 23 iulie Soarele va trece din Zodia Racului în cea a Leului. O veste foarte buna pentru voi, nu o ratati! Intrarea Soarelui intr-o Zodie de Foc este de bun augur pentru creativitate, pentru intuitie, pentru relatiile de suflet si pentru relaţia cu copiii din dotare. O veste mai puţin bună este dată de faptul că Mercur va intra în mişcare retrogradă tot în Leu, pe data de 25 iulie, atenţie mare la deplasări! 
 
Taur- Intrarea Soarelui in Leu este de bun augur pentru atmosfera in familie. Se reintorc pe plaiurile natale copii din probegie, in concediu. Sfatuiti-va copiii sa sofeze prudent, ca Mercur Retrograd poate predispune la accidente. Cum Dharma este in Leu, în unele cupluri pot izbucni certuri, nu chiar din senin!...  Sunt problemele nediscutate in trecut. Sfatuit-va cu cineva apropiat sau cu specialisti.
 
Gemeni- Patronul vostru astral Mercur, care intra in miscare retrogradă va poate defecta calculatoarele, electronicele.
Atentie daca va pregatiti sa plecati la drum!  Marte Retrograd vă poate zăpăci să uitaţi actele sau biletele acasă. Asta, ca să nu vă întoarceţi din drum. Verificaţi apa, lumina, gazele şi încuiaţi bine uşa, că e sezonul în care hoţii sparg casele dvs. Revedeţi acum şi locurile copilăriei voastre.
 
Citeste continuarea pe kfetele.ro 

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI