Marte, cu al sau tais, intra in Balanta din 23 si va incepe sa secere rapid orice relatie care nu mai functioneaza, dar de care ne agatam puternic, fie din teama, fie din comoditate, fie din razbunare. De retinut ca Marte in periplul sau prin Balanta va fi sustinut de vizavi din Berbec de Uranus, care abia asteapta sa toarne gaz pe foc si sa produca ceva explozii si la propriu si la figurat.

Mult de furca deocamdata in relatiile de orice fel!

Relatiile care s-au inchegat pana acum si cele care s-au destramat mai au nevoie de niscai retusuri pentru ca fiecare dintre cei doi parteneri, fie ca este vorba despre o relatie matrimoniala, de cuplu, fie despre o relatie de afaceri mai are ceva de iertat, de inteles, de asumat.

Pe 19 Octombrie se va construi aspectul de Luna noua in Balanta, conturand o etapa clara in relatii, etapa in care vom fi mai apropiati, mai deschisi fata de ceilalti, mai dornici de a ne implica in relatii familiale. De retinut ce se discuta in perioada 18 – 20 Octombrie, pentru ca informatiile vor fi importante, unele de neinteles deocamdata, dar isi vor revela intelesul ceva mai tarziu la momentul potrivit.

Multe discutii de taina cu cei dragi, apropiere de copii si de o relatie sentimentala de buna calitate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poate parea dificil la prima vedere sa tot analizam relatiile in care am fost implicati sau in care ne-am implicat, insa nu este chiar asa. Lamurind acum lucrurile, oricat ne-ar durea asta, ne conturam un viitor stralucit in relatii si asta e mare lucru in contextul general in care traim si vom trai in urmatorii ani.

Din 10 Octombrie Jupiter paraseste Balanta si se aventureza pe taramul Scorpionului. Nativii Scorpioni, cei cu marcaje astrale personale importante in acest Semn vor fi luati la verificat, incepand practic un proces de redefinere atat a personalitatii lor cat si a segmentelor de viata si activitate pe care Jupiter le va tranzita timp de un an de zile de acum incolo.

Totul se rascoleste foarte rapid cand apare Jupiter in preajma, pentru ca scoate la iveala si cele mai mici hibe sau secrete personale. Suprizele vor fi foarte mari, atat la nivel personal, cat si la nivel general. Cu totii vom avea tendinta de a ne ocupa mai mult de Lumile subtile, de a privi si cerceta dincolo de aparentele Lumii fizice, de a scormoni in unghere bine pazite de multa vreme.

Totul va fi scos la lumina, uneori poate in moduri spectaculoase si radicale.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste mai multe pe astrocafe.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si