Horoscop săptămânal pentru perioada 23-30 octombrie 2023. Horoscop complet pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Trei zodii se vor îndrăgosti, posibil să își întâlnească sufletul pereche! Ce prezic astrele pentru nativii zodiacului?

Horoscop săptămânal pentru perioada 23-30 octombrie 2023.

Horoscop săptămânal pentru perioada 23-30 octombrie 2023.

[Sursa foto: Freepik]

Berbec

În acestă săptămână, nativii din Berbec se vor confrunta cu un amalgam de sentimente. Încărcătura emoțională adunată în ultmimul timp va exploda treptat, încă de la începutul săptămânii.

Astrele vă recomandă să fiți precauți cu persoanele din jurul vostru, care este posibil să nu vă înțeleagă cum trebuie sentimentele. Încercați să nu afectați persoanele dragi, într-un moment de răbufnire, pentru a nu atrage reacții nedorite.

Pe plan personal, eliberarea sentimentelor vă va aduce o ușurare, o relaxare. Cu această ocazie o să învățați că este bine pentru organism să se elibereze de trăiri, chiar dacă uneori sunt mai puțin plăcute.

Taur

Taurii au parte de o săptămână încărcată. Se ivesc noi proiecte, noi idei de investiții în afaceri sau noi responsabilități la locul de muncă. Acceptați tot ce este nou în viața voastră, iar după efortul depus în timpul săptămânii, în weekend o să aveți parte de o oază de liniște.

O să petreceți mai mult timp cu cei dragi, în intimitatea casei sau de ce nu, departe de aceasta, într-o vacanță, unde o să vă relaxați pe deplin.

Citește și: Horoscop 2024 Taur: Suprize majore pentru acești nativi

Horoscop săptămânal pentru perioada 23-30 octombrie 2023.

Horoscop săptămânal pentru perioada 23-30 octombrie 2023.

[Sursa foto: Freepik]

Gemeni

Va fi o săptămână dedicată dezvoltării personale pentru nativii Gemeni. Se anunță începerea unor cursuri pentru a dezolvat un hobby. Este timpul perfect pentru descoperirea unei activități care vă face plăcere, o clasă de dans, de cântat la chitară, de practicat yoga sau poate de pictură.

În această săptămână, Gemenii își vor dezvolta partea artistică.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

La începutul săptămânii este posibil să primiți mai multe vești, iar unele dintre ele s-ar putea să nu fie pe placul vostru, chiar dacă nu vă privesc în totalitate. Va trebui să le ocoliți pentru a nu vă indispune.

Rac

Racii au parte de o întâlnire ca în filme. Fie că sunteți organizatorul sau persoana pentru care a fost realizat cadrul ca în filme, racii vor fi în centrul atenție. Iubirea va bate la ușa nativilor din această zodie. Racii vor experimenta sentimentul de fluturași în stomac.

Pe plan profesional, totul pare să se alinieze. O să vă regăsiți motivația necesară pentru activitatea profesională și o să aveți ocazia să împărtășiți cu colegii experiența avută pe parcursul anilor.

Leu

Leii vor fi în centrul atenției în această săptămână. La locul de muncă sau în cercul de prieteni, Leii vor ieși în evidență prin carismă și voie bună. O să îi molipsiți cu fericire pe cei din jurul vostru.

Chiar dacă în primele zile ale săptămânii este posibil să simțiți o ușoară răceală, nu este cazul să vă alarmați. Fiți precaut, în schimb, cum tratați această mică răceală.

Fecioară

În această săptămână, Fecioarele vor trebui să ia decizii importante. Încă de la începutul săptămânii este posibil să treceți printr-o tensiune la locul de muncă, dar dacă nu lăsați sentimentele să vă cuprindă, situația se va rezolva de la sine.

Una dintre deciziile pe care va trebui să le luați se referă la vacanța de sărbători. Vă aflați în contradictoriu cu oamenii cu care veți petrece noaptea de Anul Nou, iar neacceptarea altor opinii poate crea un conflict care este posibil să nu vă încânte prea tare.

Horoscop săptămânal pentru perioada 23-30 octombrie 2023.

Horoscop săptămânal pentru perioada 23-30 octombrie 2023.

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Horoscopul lunii noiembrie 2023. Ce surprize ne-au pregătit astrele?

Balanță

Balanțele vor descoperi în această săptămână că imposibilul devine posibil. Proiectul la care ați lucrat în ultimul timp se pare că dă roade, iar asta vă umple de speranță.

Spre sfârșitul săptămânii se anunță unele evenimente neașteptate. Înainte de a vă decide dacă le onorați sau nu, aveți în vedere că oamenii se poate să conteze pe voi mai mult decât vă imaginați.

Scorpion

Scorpionii petrec săptămâna în concediu. Fie la începutul săptămânii, fie toată săptămâna sau doar în weekend, Scorpionii vor petrece timp de calitate cu ei înșiși.

Se anunță o ieșire la spa, vizionarea filmului mult dorit la cinema sau o cină la restaurantul preferat. De asemenea, este posibil ca Scorpionii să investească în decorarea locuinței.

Săgetător

Săgetătorii vor trebui să învețe să-și gestioneze mai bine timpul. Orele suplimentare la locul de muncă încep să își spună cuvântul, iar obposeala este posibil să vă ridice niște probleme. Mai bine vă relaxați, decât să lăsați stresul să vă conducă.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Decizia de nu vă mai supasolicita este susținută de partener și de cei dragi, de prieteni și familie, care o să vă arate cum puteți profita, în favoarea voastră, de a fructifica timpul liber.

Citește și: Horoscop 2024 Săgetător. Apogeul financiar devine realitate. Se vor îmbogăți!

Horoscop săptămânal pentru perioada 23-30 octombrie 2023.

Horoscop săptămânal pentru perioada 23-30 octombrie 2023.

[Sursa foto: Freepik]

Capricorn

Capricornii vor cunoaște iubirea adevărată în această săptămână. Este posibil ca sufletul pereche să fie chiar o persoană cunoascută. Indiferent de cine va face primul pas, Capricornii se vor simți în al 9-lea cer și este posibil să se gândească la planurile de nuntă cu această persoană.

Dacă ne raportăm la Capricornii care sunt în relații, aceștia vor lua mult mai în serios partenerul. Capricornii au posibilitatea să își exprime cu adevărat sentimentele. Este foarte probabil ca sentimentele Capricornilor să fie trăite mult mai intens de către partener.

Vărsător

Pentru Vărsători, această săptămână va schimba modul în care vă raportați la viitor. Încercările de a schimba ceva în viața voastră se vor dovedi a fi eficiente. Proiectele la care lucrați vor începe să prindă contur, iar asta este posibil să vă facă să vreți lucruri diferite atât de la voi, cât și de la cei din jur.

În ceea ce privește relația cu cei dragi, Vărsătorii este posibil să aibă nevoie de mai multă atenție și dragoste. Nu ezitați să o cereți dacă asta vă va liniști și ridica moralul.

Pești

Peștii se vor arunca într-o nouă relație. Gândul că au petrecut prea mult timp siguri nu le dă pace, așa că este posibil ca Peștii să acționeze impulsiv. Nu vă avântați în relații noi dacă simțiți că este posibil să nu le doriți cu adevărat. În timp ce începeți o nouă relație, este foarte probabil ca în viața voastră să pășeașcă sufletul vostru pereche. Astrele vă recomandă să aveți grijă de sentimentele voastre.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si