În această săptămână soarele își începe tranzitul în Leu, sunteți creativi, motivați și vă deschideți sufletul către iubire, distracție. Venus, planeta iubirii, este în retrogradare, tot în semnul leu.

Horoscop 24 iulie- 30 iulie: Leu și Vărsător

Pe sectorul iubirii, leii și vărsătorii au parte de surprize neașteptate: reîntâlniri cu persoane din trecut care vă bucură și care vă motivează. O săptămână plăcută cu mult romantism.

Horoscop 24 iulie- 30 iulie: Taur și Scorpion

Pe sectorul dragostei, taurii și scorpionii au tensiuni și certuri. Mare grijă să nu vă despărțiți, să luați decizii majore în legătură cu iubirea.

Horoscop 24 iulie- 30 iulie: Rac și Capricorn

Pe sectorul financiar, racii și capricornii au parte de oportunități care ar putea să le crească veniturile. Deschideți-vă intuiția, folosiți-o pe sectorul banilor și veți avea de câștigat.

Horoscop 24 iulie- 30 iulie: Berbec și Balanță

Berbecii și balanțele au parte de cheltuieli neașteptate, apare neprevăzutul. Este important să vă gestionați cu atenție bugetul și de ce nu, să vă gândiți și la viitor mai mult.

Horoscop 24 iulie- 30 iulie: Gemeni și Săgetător

Pe sectorul sănătății, gemenii și săgetătorii au parte de îmbunătățire a stării de spirit. Păstrați-vă calmul indiferent de situație și veți vedea oportunități acolo unde alții nu văd nimic.

Horoscop 24 iulie- 30 iulie: Fecioară și Pești

Fecioarele și peștii au parte de coincidențe care nu sunt neapărat favorabile. Mai multă grijă cu sănătatea și, bineînțeles, cu gândirea. Gândirea poate să vă transforme viața.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si