Horoscop 19-20 martie 2022. Descoperă horoscopul weekendului 19-20 martie 2022 și află care sunt zodiile care vor avea parte de surprize. Sâmbătă taurii sunt agitați, racii petrec momente în cuplu, iar vărsătorii încep o poveste de dragoste alături de o persoană specială.

Citeste si: Rochii de mireasă în funcție de zodie

Duminică, 20 martie 2022, racii se simt demotivați, leii sunt pasionali, iar nativii din săgetător pot simți că planurile lor nu funcționează ca la carte.

Berbec

Sâmbătă berbecii pot întâmpina probleme la capitolul iubire și sunt sfătuiți să fie atenți la partea financiară, căci ar putea rămâne fără bani. Duminică, sunt vizați de surprize plăcute și revelații și pot realiza că anumite lucruri s-au petrecut exact așa cum le-a spus intuiția, cum au simțit, iar dacă își vor asculta vocea interioară, își vor da seama ce este cu adevărat important.

Taur

Sâmbătă, taurii pot fi impulsivi și agresivi în vorbe. Astrele le recomandă să își păstreze calmul pentru a putea găsi soluții bune. Totodată, în această zi, odihna este benefică pentru tauri. Duminică, sunt puși pe cheltuieli și își fac stocuri semnificative de provizii. Este mai mult vorba despre o stare emoțională care îi ajută să stea liniștiții știind că au cumpărat ceva lucruri pentru o perioadă de timp, cu toate că acestea nu erau pe listă.

Discuțiile legate de viitor le prind bine și le ridică starea de spirit.

Gemeni

Sâmbătă, gemenii devinn melancolici când se gândesc la trecut. Astrele le recomandă să nu ia decizii fără să se gândească de mai multe ori înainte și să fie atenți la sectorul financiar și la cât cheltuie. Duminică, 20 martie, devin și mai nostalgici și s-ar putea să devină empatici.

Este o zi prielnică pentru a purta discuții cu membrii din familie, povestesc și se întorc în perioada copilăriei.

Rac

Este o perioadă excelentă pentru raci la capitolul dragoste și bani și nu au motive pentru care să își facă griji. Duminică, s-ar putea simți lipsiți de motivație. Nu vă mai lăsați acaparați de emoțiile celor din jur, scăpați de frici și frustrări care nu vă aparțin și relaxați-vă!

Leu

Sâmbătă, leii vor avea o zi plină de romantism. Astrele le recomandă nativilor să nu rateze o astfel de ocazie. În ceea ce privește sănătatea, nu au de ce să își facă probleme, totul este sub control. Duminică, nativii leu sunt pasionali, conștiincioși în tot ceea ce fac. Sunt bine aspectate activitățile ce implică lucrul cu mâinile, cele creative, susțin astrele. S-ar putea să te întâlnești cu prieteni dragi și să iei parte la anumite evenimente sociale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Fecioară

Sâmbătă, fecioarele trebuie să fie atente la alegerile pe care le fac în dragoste, în special dacă se află într-o relație plină de tot felul de probleme. În această zi pot apărea oportunități pe plan profesional care să le facă cu ochiul fecioarelor.

Citeste si: Fazele lunii aprilie 2022: Când este Luna Nouă şi Luna Plină

Duminică, fecioarele doresc să facă lucruri noi, au poftă de aventură. Pot da naștere unor proiecte, iar cineva li se poate alătura și vor avea parte de toată susținerea persoanei respective. Deciziile referitoare la sectorul financiar sunt prielnice în această zi.

Balanță

Balanțele au o energie extraordinară sâmbătă și își pot surprinde partenerul de cuplu. Nativii o duc bine atât din punct de vedere financiar, cât și din punct de vedere medical. Duminică, balanțele au un simț al comunicării extraordinar și ies în evidență foarte mult. Trebuie să fie deosebit de atenți la ceea ce le promit celor din jur. Pe plan sentimental o duc foarte bine sunt afectuoși și atenți cu partenerii de viață, iar dacă sunt singuri cineva le poate deveni drag.

Scorpion

Scorpionii simt nevoia să facă o schimbare. Vor deveni reci și se vor îndepărta de partenerul de cuplu, iar relația lor ar putea avea de suferit. Nu este recomandat să facă credite sâmbătă și trebuie să fie atenți la cheltuieli. Duminică, o parte din planuri ar putea fi date peste cap sau nu vor fi la fel cu ceea ce ai așteptat. Nu este un motiv de îngrijorare, ci trebuie să iei lucrurile și să le rezolvi cu calm. Câteva amânări, întârzieri îți pot fi benefice, de aceea ai răbdare, te sfătuiesc astrele. 

Săgetător

Săgetătorii sunt hotărâți să economisească și trebuie să fie atenți la anumite decizii pe care le iau. Astrele le recomandă să fie calmi și să nu intre în stări depresive. Duminică lucrurile se vor așeza normal pentru săgetători și vor simți că sunt din ce în ce mai aproape de obiectivele pe care și le-au propus. Astrele le recomandă să fie deschiși și să rezolve cât mai multe lucruri. 

Capricorn

Amintirile din trecut îi pot afecta sâmbătă pe capricorni, dar din punct de vedere financiar lucrurile merg excelent la capitolul bani și investiții.

Citeste si: Zodia Berbec. Tot ce trebuie să ştii despre acest semn zodiacal: Perioadă, caracteristici şi personalitate

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Echipa națională a României, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024- FOTO- radioimpuls.ro

Duminică, întâlnirile, vizitele, reuniunile cu prietenii, cu cei foarte apropiați sunt bine aspectate. Prin discuțiile pe care le vor purta cu cei dragi își vor încărca bateriile pentru mult timp de acum înainte.

Vărsător

Sâmbătă, vărsătorii pot avea parte de o poveste de iubire. Vor întâlni pe cineva special și se vor îndrăgosti până peste cap. Duminică, lasă reproșurile deoparte și ia lucrurile exact așa cum sunt, nu îi mai judeca pe cei din jurul tău. Privește și analizează din mai multe unghiuri, dar nu mai critica și încearcă să îi înțelegi pe cei din jurul tău.

Pești

Sâmbătă, nativii din pești trebuie să se dedice mai mult vieții de cuplu pentru ca aceasta să rămână la fel de intensă. Vor avea spor în tot ceea ce vor realiza în această zi. Duminică primesc niște vești care îi vor lua prin surprindere. Cunoștințele și relațiile pe care le ai te pot ajuta să îți atingi obiectivele dorite. 

Citeste si: Horoscop pentru primăvara anului 2022: Ce zodii au noroc în iubire în lunile martie, aprilie şi mai?

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si