Close sidebar
Close sidebar

Hotelul bantuit din Baile Herculane, scos la vanzare! Legenda care invaluie cladirea veche din 1866

Hotelul Decebal din Baile Herculane este scos la vanzare de Fisc, iar pretul licitatiei pleaca de la 1,2 milioane de euro.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare ca hotelul este intr-o stare avansata de degradare, dar acum este in curs de restaurare. Hotelul Decebal s-a numit Franz Iosif inainte, a fost construit in 1866 si are o suprafata desfasurata de 7.070 mp. Fiscul scoate la vanzare hotelul pentru a recupera din datoriile de 2 milioane de lei ale firmei care detine cladirea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Hotelul Decebal se afla in Top10 cladiri bantuite, iar legenda spune ca in el “locuieste” o fantoma.

Localnicii spun, ca sub hotelul Decebal ar fi ingropata o comoara de pe vremea romanilor. Cu ani in urma ar fi sosit cautatori de comori din toata lumea, care, cu ajutorul detectoarelor de metal, au putut dovedi faptul, ca sub hotel este o cantitate mare de aur.

Cand au inceput sa sape, a aparut insa silueta unei fete imbracate in alb, care i-a gonit din cladire.
Aceasta silueta ar fi aparut de mai multe ori, de fiecare data sub aceeasi forma. Se zice ca este vorba despre o aparatoare a comorii, altii insa presupun ca este vorba despre un preot dac.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI