Un fermier din India si-a decapitat sotia cu o sabie dupa ce a prins-o pentru a treia oara cu amantul. Sotul o avertizase in repetate randuri pe tanara in varsta de 28 ani de ani sa nu se mai intalneasca cu amantul pentru ca o va ucide. Se pare ca aceasta nu a luat in considerare amenintarile sotului, iar ultima intalnire cu amantul i-a fost fatala.
"Sotia mea mi-a tradat increderea si din cauza asta am decapitat-o. Am avertizat-o de doua ori, dar ea tot nu s-a potolit" a declarat barbatul, care a fost arestat, scrie Daily Mail.

Un fermier din India si-a decapitat sotia cu o sabie dupa ce a prins-o pentru a treia oara cu amantul. Sotul o avertizase in repetate randuri pe tanara in varsta de 28 ani de ani sa nu se mai intalneasca cu amantul pentru ca o va ucide.

Se pare ca aceasta nu a luat in considerare amenintarile sotului, iar ultima intalnire cu amantul i-a fost fatala.  "Sotia mea mi-a tradat increderea si din cauza asta am decapitat-o. Am avertizat-o de doua ori, dar ea tot nu s-a potolit" a declarat barbatul, care a fost arestat, scrie Daily Mail.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si