"Cred ca am slabit peste 16 kilograme. Schimbari pe toate planurile! Toate in bine!", a spus Giani la WOWbiz.

"Nu ma regaseam, nu imi gaseam drumul, nu stiam ce vreau sa fac in viata. Aveam tot timpul niste piedici, parca nimic nu imi iesea, inclusiv cu fotbalul, cu licenta de antrenor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

La Exatlon nu stiam ce o sa fie, dar am zis da. Am ajuns acolo, toti erau tineri, pregatiti fizic. I-am zis lui Cazacu ca dupa trei saptamani o sa plecam. Dar am realizat ca aceasta competitie e pentru mine manusa. Am zis ca nu am cum sa ma dau batut, asa sunt eu de cand eram mic", a mai declarat Kirita la WOWbiz.

Giani a vorbit si despre conflictul cu Vladimir Draghia, avut in urma cu mai multi ani. "Toata lumea stie ca eram certat cu Vladimir. La Teo in emisiune, cand Teo mi-a zis ca poate il iert pe Vladimir, am zis sa il ierte D-zeu pe Vladimir, nu eu.

Dar totul acolo, competitia, greul, m-au facut sa fiu mai calm si mai matur. Sa fim prieteni, nu dusmani, ca trebuie sa ii batem pe ceilalti", a spus Giani Kirita.

De altfel, si Vladimir povestise in Arena cum Giani l-a cautat prin Bucuresti ca sa il bata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si