Close sidebar
Close sidebar

"I-am zis sa il ierte Dumnezeu, eu nu o sa-l iert!" Nu mai exista cale de impacare intre Giani Kirita si Vladimir Draghia? Ce spune "The King" despre conflictul dintre ei

Cu o silueta noua, cu vreo 16 kilograme mai putin, bronzat, mai calm si mai matur, Giani Kirita a stat de vorba cu Mantea si Victor Slav si a spus tot ce s-a intamplat la Exatlon.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Cred ca am slabit peste 16 kilograme. Schimbari pe toate planurile! Toate in bine!", a spus Giani la WOWbiz.

"Nu ma regaseam, nu imi gaseam drumul, nu stiam ce vreau sa fac in viata. Aveam tot timpul niste piedici, parca nimic nu imi iesea, inclusiv cu fotbalul, cu licenta de antrenor.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

La Exatlon nu stiam ce o sa fie, dar am zis da. Am ajuns acolo, toti erau tineri, pregatiti fizic.

I-am zis lui Cazacu ca dupa trei saptamani o sa plecam. Dar am realizat ca aceasta competitie e pentru mine manusa. Am zis ca nu am cum sa ma dau batut, asa sunt eu de cand eram mic", a mai declarat Kirita la WOWbiz.

Giani a vorbit si despre conflictul cu Vladimir Draghia, avut in urma cu mai multi ani.

"Toata lumea stie ca eram certat cu Vladimir. La Teo in emisiune, cand Teo mi-a zis ca poate il iert pe Vladimir, am zis sa il ierte D-zeu pe Vladimir, nu eu.

Dar totul acolo, competitia, greul, m-au facut sa fiu mai calm si mai matur. Sa fim prieteni, nu dusmani, ca trebuie sa ii batem pe ceilalti", a spus Giani Kirita. De altfel, si Vladimir povestise in Arena cum Giani l-a cautat prin Bucuresti ca sa il bata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI