Close sidebar
Close sidebar

I s-a albit tot parul, din cauza copiilor care o faceau "grasa" la scoala. O fetita de 13 ani a fost traumatizata de colegii ei care o hartuiau

O adolescenta de 13 ani a fost salvata de o schimbare de look, asta dupa ce fetita a albit aproape complet in urma stresului cauzat de colegii de scoala care ii adresau cuvinte jignitoare precum "grasa", "urata", "hidoasa".

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Agresiunile verbale ale copiilor i-au facut lui Madison Holman, din Essex, parul alb, si au adus-o intr-o depresie atat de mare incat se gandea sa se sinucida.
Mama ei, Laura, a cheltuit mai bine de o suta de lire pe o schimbare de look pentru copila, atunci cand aceasta a implinit 13 ani, scrie DailyMail.
Fetita a fost tunsa si varfurile i-au fost vopsite mov, motiv de mare bucurie pentru adolescenta care a inceput sa castiga putina incredere in ea.

"In weekend, se tot uita in oglinda, lucru pe care nu il face de obicei. Am fost socata cand m-a sunat directoarea si mi-a spus ca Madison a fost pedepsita, pentru ca varfurile ei mov contravin regulilor scolii. Mi-a spus ca daca vopseaua este permanenta, fata va ramane in detentie".

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

"Aceasta schimbare de look i-a dat lui Madison o incredere de sine pe care n-a avut-o niciodata. E pacat ca sunt atat de ingusti in gandire"
Insa regulile scoala si-a spus foarte clar punctul de vedere, astfel incat Madison nu a putut sa se bucure prea mult de aceasta schimbare de look.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI