Close sidebar
Close sidebar

I s-a facut rau pe scena, in timpul concertului. O legenda a muzicii a ajuns de urgenta la spital

In timpul celei de-a doua parti a concertului pe care il sustinea duminica in amfiteatrul USANA din Salt Lake City, a parasit scena.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Willie Nelson a scris ca a avut "rau de inaltime". "Altitudinea mi-a venit de hac", a mai spus el.

Nelson, care s-a luptat cu probleme de sanatate in ultimele luni, a fost internat intr-un spital local.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Willie Hugh Nelson, nascut pe 29 aprilie 1933 in Abbott, Texas, este cantaret si chitarist de muzica country, ocazional actor si producator.

Alaturi de Waylon Jennings, Willie Nelson a cunoscut succesul la inceputul anilor 1970 gratie unui nou stil muzical, ”outlaw country”, care nu corespundea criteriilor muzicii promovate de industria din Nashville.

Willie Nelson si-a confirmat alegerea in 1976, cand a lansat un album intitulat ”Wanted! The Outlaws”, care a devenit primul album de country ce a fost recompensat cu discul de platina in Statele Unite.

De atunci, a lansat peste 70 de albume, a aparut in peste 30 de filme si seriale de televiziune si este coautor al mai multor volume.

Printre cauzele pe care le sustine se numara legalizarea consumului de marijuana si folosirea de combustibili fosili.

A scris muzica pentru peste 200 de pelicule. A primit o nominalizare la Oscar la categoria ”cel mai bun cantec”, pentru piesa "On the Road Again" din filmul ”Honeysuckle Rose” (1980), si un premiu Grammy din sapte nominalizari. Printre artistii cu care a colaborat se numara Waylon Jennings, The Highwaymen, Johnny Cash, Kris Kristofferson si Merle Haggard. A lansat 72 de albume, care au fost vandute in peste 40 de milioane de copii in Statele Unite.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI