Close sidebar
Close sidebar

Ia incepe sa fie un accesoriu la moda. Iata cu ce machiaj putem asorta portul popular!

Costumul popular este purtat cu mandrie atat de artisti, cat si de multe doamne si domnisoare care gasesc in ie un adevarat accesoriu. Un lucru le da insa mari batai de cap tuturor femeilor. Machiajul trebuie sa fie pe masura tinutei!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imbracate in costume traditionale, interprete indragite de muzica populara au venit intr-un magazin abia deschis in Ramnicu Valcea ca sa culeaga sfaturi de machiaj la specialisti!
Sunt femei si le place sa fie frumoase in viata de zi cu zi! In plus, niciodata nu au aparut nearanjate in fata publicului.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Doamnele cu fote si ii s-au uitat la toate produsele. Spun ca isi asorteaza machiajul la costumul popular pe care il poarta si, de cele mai multe ori, nu au timp sa apeleze la specialisti.

Portul traditional trebuie, inainte de toate, sa fie respectat! Asa ca...

este foarte important sfatul make-up artistilor pentru cele care aleg sa poarte ii sau costume populare complete.
Cantaretele au petrecut ore bune printre produsele de machiaj pe care le-au gasit in magazin.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI