Close sidebar
Close sidebar

Iarna ar putea fi o prezenta din ce in ce mai rara in Romania!

Temperaturile de primavara in mijlocul iernii nu sunt deloc un semnal bun! Climatologii avertizeaza ca efectele incalzirii globale incep sa se resimta din ce in mai mult in Romania. Iarna ar putea deveni o prezenta din ce in ce mai rara, mai ales in zonele joase ale tarii.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incepand din anul 2000 din 17 ani, 16 ani au fost cei mai caldurosi ani, deci se vede clar mersul la nivel global...clima se incalzeste, pamantul se incalzeste pt ca ai ghetari care au o masa din ce in ce mai scazuta.
Simtim cel mai bine efectele incalzirii globale chiar la noi in tara. In luna lui Gerar avem temperaturi de...  primavarara.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Intreg ecosistemul este afectat. Animalele si plantele fac eforturi sa se adapteze la schimbarile climatice. Asa se face ca in ianuarie am ajuns sa avem ghiocei si oi cu miei.
Climatologii atrag atentia ca fenomenul se va amplifica.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI