Icre de fasole. O rețetă de post rapidă și delicioasă! Ingredientul secret
Icre de fasole. Acest preparat clasic de post se prepară în doar câteva minute. E consistent, aromat, fin, cremos.
500 g fasole albă din conservă
zeama de la 1 lămâie
80-100 ml ulei
sare, piper
1 ceapă albă
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Icre de fasole. Scurgi fasolea într-o sită şi păstrezi puţin din zeama din conservă. Pui fasolea într-un blender fasolea, cu uleiul şi zeama de lămâie şi mixezi pâă obţii un piure cremos. Dacă e prea tare, adaui puţină zeamă din conservă şi mai mixezi.
Icre de fasole. Transferi într-un castron, adaugi ceapa tocată mărunt şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Decorezi după imaginaţie, scrie bzi.ro.