Close sidebar
Close sidebar

Idei de afaceri cu bani putini: Ce sa faci daca vrei venituri mai mari

Te atrage ideea de a deveni antreprenor sau, pur si simplu, cauti niste variante prin care sa castigi, lunar, mai multi bani? Oricare ar fi motivatia ta, exista anumite afaceri pe care poti sa le demarezi cu foarte putini bani. Iată, mai jos, trei idei de afaceri cu bani putini.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Idei de afaceri cu bani putini: trainer

Primul loc pe lista noastra cu idei de afaceri cu bani putini este urmatoarea: trainer. Tot ce trebuie sa faci pentru a porni o asemenea afacere este sa te folosesti de experienta pe care ai acumulat-o pana acum intr-un anumit domeniu (marketing, relatii public, design interior, resurse umane sau altul) si sa-ti cumperi o camera web buna. Apoi, incepe sa tii traininguri online. Iti recomandam ca primele cursuri sa le oferi gratuit, pentru ca oamenii sa te cunoasca si sa isi dea seama ca merita sa plateasca pentru trainingurile tale si, de asemenea, sa te recomande mai departe.

Idei de afaceri cu bani putini: instructor de fitness personal

Pe locul al doilea in clasamentul nostru al afacerilor profitabile cu bani putini se afla recomandarea de a deveni instructor de fitness personal.

Un astfel de business are sanse foarte mare de reusita, in conditiile in care tot mai multi oameni sunt preocupati atat de alimentatie cat si de conditia lor fizica. Daca iti surade aceasta idee, investeste in cateva obiecte pe care le intalnesti in orice sala de forta si incepe sa tii cursuri la tine acasa, la domiciliile viitorilor clienti sau intr-unul dintre parcurile mari din apropiere de locuinta ta.

Idei de afaceri cu bani putini: dealer de antichitati

Chiar daca poata parea pretentios, nu este chiar atat de greu sa devii dealer de antichitati. Este necesar doar sa cumperi ieftin anumite obiecte de tipul celor din anticariate, pe care apoi sa le revinzi mai scump. Ca sa revinzi obiectele cumparate la preturi mici foloseste-te de website-urile care iti permiti sa publici anunturi gratuite.

Cum faci rost rapid de bani

In cazul in care nu ai economii ca sa incepi afaceri cu bani putini, exista niste solutii astfel incat sa obtii resursele financiare necesare. Una dintre ele este sa ceri o oferta de amanet pentru telefoane la Midas. Daca nu vrei sa-ti amanetezi telefonul mobil, poate ai alte bunuri pe care sa le vinzi sau sa le pui gaj, cum ar fi bijuterii, laptopuri, telefoane mobile, tablouri sau alte obiecte de arta.

O alta variantă prin care poti sa faci rost de bani pentru un prim business este sa te imprumuti de la membrii familiei tale sau de la un prieten foarte bun. Ca sa convingi pe cineva apropiat sa iti ofere suma de bani de care ai nevoie pentru afacere, prezinta-i un plan de business foarte solid si, totodata, promite-i ca ii vei inapoia imprumutul dupa o perioada de timp specifica.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI