Un tânăr care slujește la Arhiepiscopia Tomisului a postat imagini deocheate pe rețelele de socializare. Marius, s-a hotărât să se stabilească în Arhiepiscopia Tomisului. S-a înscris la Facultatea de Teologie de la Universitatea Ovidius și s-a călugărit la Mănăstirea Murfatlar.

A urmat o ascensiune foarte rapidă. În septembrie 2016, un post local de televiziune, prieten cu Teodosie, titra: "Un tânăr de 22 de ani a ales să îmbrace straie călugăreşti şi să îşi dedice întreaga viaţă lui Hristos". Era vorba, desigur, de Marius, devenit monahul Rafael, pe seama Mănăstirii Murfatlar.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Se pare că tânărul Rafael e înzestrat cu reale calități căci a urcat rapid în ierarhia mănăstirească, fiind preoțit și primind recent titlul de Protosinghel. Asta în ciuda faptului că la Murfatlar nu prea e viață călugărească, într-o mănăstire în care în afară de Rafael mai viețuiește doar starețul Teotim.

Acum, monahul Rafael, e în centrul unui scandal. Poze cu el în ipostaze sexy au ajuns în presă și acest lucru nu va fi ușor de digerat de BOR.

Cei de la dezvaluiri.ro spun că au încercat să ia legătura cu mai marii BOR, dar au primit răspunsuri evazive de la aceștia. "Poza are origine incertă. Pare a fi persoana invocată, dar nu cunoaștem contextul în care a fost făcută. Poza cu IPS a mai circulat, cu acuze nefondate de comportament imoral. Dacă textul dvs., în baza acestor imagini, va căuta să insinueze un comportament imoral al pr.

Rafail, va rămâne la același stadiu de acuze fără dovezi", este replica primit de jurnaliștii de la site-ul mai sus amintit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si