Cu toate acestea, în viaţa lui e existat o constantă: soţia lui, Dana, cea care i-a dăruit două fete, pe Liana şi pe Lorena.

 

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ilie Balaci a fost, probabil, jucătorul exponenţial al Craiovei Maxima, fotbalistul de care se leagă toate marile performanţe ale alb-albaştrilor. Şi, în ciuda fanteziei pe care o dovedea pe teren, în ciuda faptului că a fost un veşnic rebel, atunci când venea vorba de familie, pentru Ilie Balaci lucrurile deveneau, brusc, extrem de serioase.

Ilie Balaci şi soţia lui, Dana, se cunoşteau încă de la începutul liceului, erau colegi de clasă. ”În clasa a noua. De atunci. Faceţi socoteala că am aproape 40 de ani de când sunt însurat. (…) Dragoste la prima vedere la 16 ani, ce dracu’!... S-a legat. Probabil că mi-a fost mie hărăzită, eu – ei. Ne-am luat, şi cu asta, basta! (…) Era mai bună (la învăţătură, n. red.). Şi era şi bună atletă. Dar numai că, atunci când s-a măritat cu mine, avea 17 ani şi n-am mai lăsat-o.

Trebuia să plece în cantonamente. (…) (Părinţii lui Ilie Balaci, n. red.) O cunoşteau pe Dana, pe nevastă-mea.

 

Dacă eram mai mult împreună, nu li s-a părut… Atâta, mama mi-a zis: „Eşti cam tânăr“. Iar tata m-a luat deoparte şi mi-a zis: „Uite care-i povestea. Tu, dacă te-nsori, te-nsori pentru o viaţă. Nu-mi vii mie peste o lună-două, un an, doi, cinci, că divorţezi.

La noi în familie nu s-a-ntâmplat. O iei, să fii sănătos, rămâi cu ea pân’ la sfârşit!“.”, povestea Ilie Balaci cu câţiva ani în urmă.

Ilie Balaci a murit! A făcut stop cardio-respirator

15 ani a durat cariera de jucător a lui Ilie Balaci. 12 din aceşti 15 ani au fost petrecuţi la Universitatea Craiova, club pentru care a jucat în mai mult de 300 de meciuri oficiale şi cu care a câştigat şapte trofee.
Ilie Balaci avea 62 de ani şi a fost unul dintre cei mai mari jucători români de fotbal, supranumit de fani ”Minunea blondă”. Cariera sa se leagă de Universitatea Craiova, unde a jucat în perioada de glorie a formaţiei oltene. Din păcate, şi-a întrerupt prematur cariera din cauza unor accidentări. Nu s-a depărtat de marea dragoste, fotbalul. A fost antrenor, iar performanţe notabile a avut cu ehipe din Africa de Nord şi în zona ţărilor arabe.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si