Incredibil, romanii au ajuns sa lege prietenii cu ursii gunoieri! In timp ce ziaristii de la BBC News realizeaza materiale video despre ursii bruni din Romania si vorbesc despre pericolul faptului ca, in tara noastra, mamiferele au inceput sa coboare de pe munte pana in oras, romanii nu se mai tem de ei. 

Va amintiti de filmul “Cartea Junglei” cu simpaticul sau personaj Mowgli, “puiul de om” abandonat in jungla indiana care supravietuieste greutatilor ajutat de prietenul si mentorul sau ursul Baloo?

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Ei bine, weekendul trecut, turistii care au ajuns la munte, in campingul Valea Cerbului- Gura Diham, au avut ocazia sa se intalneasca fata in fata cu ursul Baloo de Romania!

Si, va vine sa credeti sau nu, Baloo de Romania s-a obisnuit ca lumea sa se uite la el “ca la urs”! Din acest motiv, ursul nostru a ajuns sa faca abstractie de prezenta oamenilor si sa cobore de pe munte spre containerele de gunoi, ziua in amiaza mare. Incantati de spectacol, cativa turistii au filmat momentul si au trimis imaginile haioase direct la WOWbiz.ro.

Lenes din cale afara, ursul a mers agale spre container, s-a ridicat in doua labe si a inceput sa scormoneasca printre resturile aruncate de turisti. Nemultumit de ceea ce a gasit, mamiferul s-a retras agale spre padure. Dar nu inainte insa de a mai face o oprire, langa un arbore batran, de tulpina caruia s-a scarpinat zdravan pe spate. Si nu oricum, ci exact ca ursul Baloo din "Cartea Junglei", ridicandu-se pe doua picioare si miscandu-si corpul greoi stanga- dreapta si de sus si pana jos ca intr-un dans. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si