Pana sa provoace un accident cu 4 masini, soferul din masina alba pare ca se intrece cu cel din autoturismul negru. Are o viteza ametitoare pe bulevardul din Mamaia si nu incetineste nici macar in apropierea sensului giratoriu. Franeaza abia dupa, cand incearca sa se strecoare cu tupeu  printre doua masini care circula regulamentar. Manevra e atat de nebuneasca, incat omul provoaca un accident in lant.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Autoturismul negru vine si el cu viteza. Franeaza prea tarziu si intra in plin in cele 3 masini prinse in carambol. Din fericire, nimeni n-a fost ranit grav.

Cristina Vasile: “Pe data de 9 septembrie anul curent, in jurul orei 23.00, pe raza statiunii Mamaia a avut loc un eveniment rutier in care au fost implicate 4 autoturisme. Un conducator auto de 20 de ani din Constanta nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers.

A fost intocmit dosar penal”.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si