Close sidebar
Close sidebar

Imagini cutremurătoare cu Ana Maria, tânăra din Brăila care a murit după naștere! Tatăl a filmat la căpătâiul ei! "Uite cum plânge... Frumoasă foc, au terminat-o..."

Bucuria nașterii s-a transformat într-o suferință fără margini în familia unei tinere din Brăila care s-a stins, în împrejurări suspecte, la câteva săptămâni după ce și-a adus pe lume bebelușul.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Înainte să moară subit, la doar 19 ani, a mers la spital însă acolo n-a primit ajutorul de care avea atâta nevoie! După două diagnosticuri greșite, la autopsie, legiștii au descoperit că de fapt fata s-a stins de la o septicemie. Infecția i-a fost provocată de placenta pe care medicul a uitat s-o îndepărteze.

Citeste si: VIDEO| "Lucifer" din Giurgiu ar fi violat mai multe fete din oraș! Detalii teribile din cazul care a cutremurat România: "S-a inspirat din biblia satanică"

Citeste si: VIDEO| Nepotul bătrânei arse în spital, declarații halucinante! A făcut publice imaginile cu chipul desfigurat al femeii

Citeste si: VIDEO| Soțul Anei Maria, declarații sfâșietoare! Bărbatul susține că medicii i-au spus să o ducă acasă că e lăuză și exagerează

Ana-Maria și-a strâns bebelușul în brațe doar o lună- când se simțea mai împlinită, fericirea i-a fost umbrită de dureri cumplite. Chinuită de suferință, tânăra mamă s-a grăbit la spital unde a fost consultată de un medic, în unitatea de primiri urgențe.

Acolo, Ana-Maria a povestit că abia îndură suferința însă cadrele medicale n-au considerat de cuviință că trebuie internată:

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Cadrele medicale i-ar fi făcut totuși o ecografie- în urma căreia ar fi descoperit că sursa durerilor este o discopatie lombară. Iubitul tinerei spune că după diagnostic, a primit antiinflamatoare și fost trimisă acasă cum a venit:

După o noapte în care durerile au chinuit-o, tânăra mamă s-a întors la spital unde a rămas din cauza stării foarte grave.

Ar fi trăit, poate, dacă medicii nu îi puneau pentru a doua oară diagnosticul greșit: "meningită" au scris în foaia de observație și i-au dat pastile, în consecință.

În 48 de ore de la internare, Ana-Maria s-a stins. Chiar dacă medicii au susținut că pacienta a murit în urma unui stop cardio respirator provocat de infamarea meningelui, la autopsie, familia tinerei a aflat cu stupoare că de fapt a murit în urma unui malpraxis. Medicul care i-a adus pe lume bebelușul nu a îndepărtat întreaga placentă, așa cum se procedează în mod normal, spun legiștii.

Citeste si: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Poliţia a deschis dosar penal după apariţia mai multor cazuri de hepatită A la o şcoală din municipiu

Spitalul anunță că a deschis o anchetă.

Familia a depus plângere și la poliție, iar acum se fac verificări sub suspiciunea de ucidere din culpă.

Tatăl Anei Maria a filmat la priveghiul tineri și a făcut imaginile publice

"Sunt tatăl Anei Maria, vreau să vă spun că sistemul din România mi-a omorât copilul asta frumos, o dulceață. Să vadă toată lumea. Maternitatea nu a curățat-o cum trebuie după ce a murit. Uite cum plânge. A lăsat în urmă o prințesă. În loc să fac de la nuntă și de la botez, asta nu e live de făcut, în loc să-i cânte la nuntă, îi cântă la groapă", a spus tatăl fetei, într-un live pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI