Close sidebar
Close sidebar

Imagini document: Nicolae Ceauşescu viziteaza un magazin alimentar, in 1989

I2 INTERNATIONAL INTELLIGENCE a publicat pe YouTube cateva imagini de arhiva cu fostul dictator Nicolae Ceausescu, care vizita in 1989 cateva magazine alimentare din Capitala.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"La sfârşitul perioadei comuniste, în anul 1989, produsele alimentare de bază deveniseră o raritate", scrie la descrierea video-ului care apare pe YouTube.

In imagini, apare Nicolae Ceasescu, care viziteaza cateva magazine alimentare din Bucuresti. Vizita lui este un adevarat eveniment in Capitala, traficul este oprit, iar oamenii il primesc in aplauze.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

In plus, in alimentare, rafturile sunt pline de mancare (paine, branza, carne si alte produse). Fostul dictator intra in magazine in ropote de aplauze, verifica produse si zambeste mandru cand vede bogatia de pe rafturi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI