Ce-o fi in mintea acestui sofer teribilist, care conduce pe autostrada... pe sens invers?

Individul cu tupeu goneste pe autostrada A3, care leaga Clujul de Turda. Nu par sa-i fi ajuns cele doua benzi de pe sensul lui de mers, asa ca a intrat, cumva, pe contrasens.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Amator de senzatii tari, omul circula cu viteza si nici ca-i pasa de soferii care-i vin din fata. Ar fi putut provoca o tragedie in lant, dar, din fericire pentru el, celelalte masini il vad din timp si il evita.

Imaginile au fost filmate in urma cu doua zile de un sofer care circula regulamentar pe autostrada. Filmul halucinant a ajuns pe internet, unde a starnit un val de revolta. Politia autostrazi il cauta acum pe soferul viteaz. Daca va fi prins, el risca o sanctiune de 870 de lei, dar si retinerea permisului de conducere pentru 60 de zile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si