Close sidebar
Close sidebar

Imagini halucinante la Bistrita! Un politist, atacat de doua clanuri rivale, inarmate cu sabii topoare si o secure

Un politist local a fost atacat cu securea in centrul orasului de mai multi indivizi pusi pe scandal. Agentul incerca sa aplaneze un conflict intre doua clanuri rivale care erau inarmate pana-n dinti cu sabii, topoare si chiar cu o secure.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Scenele halucinante sunt surprinse de o camera de supraveghere din centrul orasului Bistrita. Niste indivizi din clanuri rivale sunt in plin razboi: se ataca unii pe altii cu bate si sabii chiar pe sosea. Disperate, niste femei cu fuste alearga cu nou-nascutii in brate.

In toata nebunia cu arme albe apar si doi politisti locali, care vor sa-i opreasca pe agresori. Unul dintre agenti il prinde de brat pe un individ, dar ceilalti barbati inarmati sar pe politist. Se lasa cu imbranceli si tipete, iar angajatul de la locala scapa ca prin minune din mainile celor inarmati cu o secure. In scurt timp apar si intaririle, dar scandalul e departe de a se fi incheiat.  

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Unul dintre agresori e parca turbat de furie si incearca sa scape din mainile politistului local

Totul a inceput cu o reglare de conturi intre un grup de romi din Mures si altii din Bistrita.

Totul s-a intamplat luni, iar dupa ce spiritele s-au calmat, 7 persoane au fost retinute si duse la audieri.

Politistii au deschis un dosar penal pentru tulburarea linistii publice si incaierare iar agresorii sunt cercetati in libertate. Din fericire, politistii locali nu au fost raniti iar momentan nu au depus nicio plangere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI