Close sidebar
Close sidebar

Imagini socante din timpul jafului de la casa de amanet din Bucuresti. Cum au actionat hotii in doar 30 de secunde

Pe cat de rapid au dat lovitura, pe atat de repede au fost prinsi. Vorbim despre cei doi indivizi care au jefuit o casa de amanet din Capitala. In mai putin de 24 de ore, politistii i-au incatusat. Noi va invitam sa urmariti imaginile surprinse de camerele de supraveghere in timpul talhariei facute cu un pistol de airsoft.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cele 4 camere de supraveghere montate in casa de amanet au surprins fiecare dintre cele 30 de secunde cat le-a luat suspectilor sa dea lovitura. Este exact 2 si jumatate dupa-amiaza cand cei doi navalesc peste angajat.

Cu o masca pe fata si gluga trasa pe cap, unul dintre suspecti scoate un pistol, il incarca si il atinteste spre capul angajatului. Cu cealalta mana inchide usa, pentru a acoperi zgomotul.

Angajatul casei de amanet incearca sa se impotriveasca in momentul in care al doilea talhar deschide o vitrina cu bijuterii. Este lovit cu patul pistolului si se refugiaza langa un seif. In tot acest timp individul cu geanta incepe sa goleasca rafturile.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Hotii distrug tot ce prind in cale, in graba lor de a inhata cat mai multa prada. Rup usile si rafturile vitrinelor, iau lanturi, bratari si inele din aur. Cel cu pistolul nu pare satisfacut de cat a furat partenerul sau, asa ca, inainte de a se face nevazuti, se apleaca peste tejghea, insfaca o mana plina de bijuterii si le indeasa in buzunarul gecii.

Lovitura de la casa de amanet a fost a doua in doar 24 de ore. Cu o noapte inainte, cei doi suspecti sparsesera si un magazin de pistoale de tip airsoft. De altfel, una dintre arme a fost folosita la jaful de sambata.

Iar asta se pare ca a fost una dintre marile lor greseli. O alta a fost ca unul dintre suspecti si-a ascuns doar gura si nasul, restul fetei fiind perfect surprins de camerele de supraveghere.

Asa ca politistii le-au dat de urma dupa nici macar o zi, in judetul Calarasi.

Andreea Gherman, reprezentant casa de amanet: "Dorim sa multumim Politiei Capitalei pentru modul eficient in care a rezolvat problema intr-un timp foarte rapid. Au prins infractorii, au recuperat paguba, totul s-a asezat la locul lui."

Atat pistoalele cat si toata prada din aur au fost gasite de catre anchetatori si returnate casei de amanet.

Chiar si asa, proprietarii tot s-au ales  cu o paguba.

Andreea Gherman, reprezentant casa de amanet: "In momentul in care, efectiv, ei se luptau, in momentul in care au sustras tavile au cazut de pe tavi. Luptandu-se au calcat pe bijuterii si s-au stricat foarte multe dintre ele."

Din fericire, angajatul nu are nicio rana, iar cei doi infractori, un cetatean italian si un altul cu dubla cetatenie, romano-italiana, vor fi judecati pentru talharie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI