Close sidebar
Close sidebar

Imagini terifiante din campusul devastat de furtuna, in care si-a pierdut viata o persoana, iar alte 16 au fost ranite. "Plopii au cazut ca un castel de carti"

Seful ISU Crisana, colonelul Sorin Caba, a oferit, luni, detalii despre interventia de la Bulz, unde o furtuna a devastat un camping, provocand moartea unui barbat si ranirea altor 16 persoane.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Au fost 11 plopi, foarte inalti si cu dimensiuni de peste un metru si jumatate in diametru. A fost o furtuna violenta, acel sir de plopi era relativ izolat fata de alte palcuri. Au cazut precum un castel de carti", a declarat capitanul Sorin Caba.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Caba a mai declarat, luni, pentru jurnalistii oradeni, ca aceasta a fost prima situatie care a impus declansarea codului rosu in Bihor, care a presupus ca toate echipajele SMURD, 11 la numar, au fost mobilizate la locul tragediei.

In total, la Bulz au intervenit 19 autospeciale ISU Crisana. De asemenea, au fost prezente 3 autospeciale ISU Cluj, insa interventia lor nu a fost necesara.

De asemenea, in ultimii sapte ani, a fost pentru intaia oara cand Spitalul Judetean Oradea a declansat codul alb, ceea ce inseamna ca medicii au fost chemati de acasa. In total, la Spitalul Judetean au intervenit, duminica noaptea, circa 34 de doctori, 50 de asistenti, alaturi de infirmiere si brancardieri, scrie ebihoreanul.ro.

FOTO: ebihoreanul.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI