Imaginile publicate pe retelele de socializare au impersionat internautii pana la lacrimi, insa au existat si carcotasi care au criticat momentul, adaugand ca, probabil, cineva rau intentionat i-ar fi spus sa se descalte. Martorii intamplarii au negat aceste afirmatii, afirmand ca nimeni nu a obligat-o sa recurga la acest gest, scrie Adevarul.

„Cineva rade, dar batranica da semn de educatie”.

„Nu vad nimic amuzant aici. Cineva poate se amuza pe seama asta insa nu e corect, consider eu. Dintr-o parte arata ca o simpla sarmana batranica care poate a intrat sa cumpere chiar ceva de mancare. De ce ar trebui sa gandim negativ”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Respect, dar chiar nu trebuia sa se descalte”. „Acest gest facut de aceasta batranica arata prezentului cata educatie si respect au avut oamenii din trecut si continua sa aiba. Bravo si respect batranicai. Sa fie de invatatura tuturor”.

„Aceasta statie trebuie evitata daca a fost impusa sa faca acest lucru! Daca a facut-o din respect, atunci Jos Palaria! Dar daca a facut-o din frica ca cineva sa o acuze pentru ca „a murdarit podeaua”- e foarte trist”.

„Nu am cuvinte. M-as duce s-o cuprind”.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si