Mehdi este mai fericit ca oricand pentru ca este judecat in stare de libertate si isi poate imbratisa, in voie, familia, in special pe cele doua fiice. Barbatul a venit sa-si ceara iertare pentru toate problemele pricinuite, ambelor mame ale frumoasei Zeynep, dar si fostei sale sotii, careia ii este recunoscator pentru tot ajutorul oferit in dificila perioada prin care a trecut.

Citeste si: Lidia Buble, dezvaluiri incendiare la “Teo Show”: “Am curajul sa merg oriunde cu capul sus”

Pe de alta parte, atat Nermin cat si Sakine au convingerea ca Mehdi este, in continuare, un om periculos pentru Zeynep, si ii cer acesteia sa stea departe de el.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Surpriză la "Puterea Dragostei". Ce concurenți au părăsit competiția

Mehdi, tot mai increzator

Odata cu eliberarea lui Mehdi, intreaga familie Karaca se muta intr-o casa uriasa. Cu totii sunt foarte fericiti, doar Nuh este ingrijorat de ceea ce se intampla, considerand ca ceva nu este in regula cu anturajul prietenului sau. Cel mai bun prieten al lui Mehdi este convins ca acesta a intrat in afaceri necurate, cat timp a fost incarcerat si se teme pentru viitorul familiei.

Citeste si: Simina Loica, dezvăluiri în exclusivitate despre relația cu Alex Zănoagă: „O să vă explic dacă suntem sau nu împreună”

Mai mult, Mehdi ii marturiseste bunului sau prieten ca de acum inainte va fi atat de puternic incat nimeni nu va mai indrazni sa se apropie de familia lui, iar afacerile vor merge struna. Nuh se teme de cum pot evolua lucrurile in familia Karaca …

Citeste si: Mariana a pus ochii pe Vlad de la „Puterea Dragostei”: „Chiar de tine îmi place”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Prizoniera destinului”, la Kanal D.

Citeste si: „Show în Târgul de Crăciun”, o seară magică, plină de umor, la Kanal D!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si