In episoadul din aceasta seara, Lucrezia ii cere lui Rodrigo să i se permită o căsătorie simpla cu soțul ei Giovanni Sforza, insa rugamintea acesteia este fara succes. Încurajată de cardinalul Sforza, ea își sfidează tatăl, fara a sti ca Giovanni nu poate avea urmasi. La scurt timp, Alfonso D’Este o curtează pe Lucrezia, tânăra nefiind surprinsa de aceasta atitudine.

Citește și: Sisi, gata pentru marele eveniment

Prințesa Maria Enriques de Luna apare în Palatul Apostolic fără a fi insotita, insa, de soțul ei Juan, care isi petrece timpul  într-o casa de toleranta din Roma. Rodrigo îl păstrează pe Juan în funcția de comandant al Gărzii Papale, dar îl ia De Montefeltro alături de el, mai ales că regele francez Carol, după moartea regelui Ferrante al Napoli, își revendică regatul din sudul Italiei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Astazi, de la ora 18:00, la Kanal D2, in “Instinct de mama”, Melek se teme de Yeliz

Rodrigo îi dezvăluie lui Cesare că a avut întotdeauna planuri grozave pentru el: Cesare ar trebui să devină succesorul său la Sfântul Scaun. Lucrezia are dovezi că Adriana și-a ajutat fiul Migliorati. Ca pedeapsă, Rodrigo o exilează pe aceasta din Orașul Etern.

Citește și: ”Instinct de mamă”, zilnic, ora 18.00, Kanal D2

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 22:00, la Kanal D2, un nou episod palpitant din serialul “ Familia Borgia ”. Productia va putea fi urmarita saptamanal, luni și marți, pe tronsonul Club22, de la ora 22:00, la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si