" La incendiul de la biserica din Constanţa: 4 din 11 apartamente, afectate de incendiu şi de fum, restul- de fum (7 apartamente); latura dinspre biserică a faţadei blocului, afectată de flăcări. Aproximativ 500 metri pătraţi- construcţie de lemn din curtea bisericii- arsă complet", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

Citeste si: Incendiu de proporții într-o pădure din Giurgiu

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Incendiul a cuprins un paraclis provizoriu aflat în curtea bisericii Sf. Ecaterina, lăcaş de cult în construcţie, în cartierul constănţean Tomis Plus, în timpul unei slujbe susţinute de preoţi.

Mai multe persoane au fost evacuate din biserica incendiată

Gruparea de Jandarmi Mobilă au scos 30 de persoane din biserica cuprinsă de flăcări, duminică, într-un cartier din municipiul Constanţa. În blocul vecin, 15 persoane s-au autoevacuat sau au fost scoşi din imobil de pompieri, a informat ISU "Dobrogea".

Două persoane au suferit atac de panică

Potrivit ISU, două persoane au suferit atac de panică.

O a treia persoană a suferit arsuri minore la antebraţ.

"Pentru localizarea şi stingerea flăcărilor, la faţa locului salvatorii acţionează cu 6 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 autospecială pentru transport victime multiple şi 1 ambulanţă SMURD. În sprijinul echipajelor din teren a fost alocată şi 1 ambulanţă SAJ", a transmis ISU.

Citeste si: Un bărbat a găsit o perlă rară într-o porție de scoici. O astfel de bijuterie valorează mii de dolari

Unsprezece butelii de aragaz au fost scoase din biserică.

"Toate persoanele din blocul alăturat s-au autoevacuat. Din informaţiile primite de la preotul bisericii, în interiorul lăcaşului de cult nu mai sunt persoane", a transmis ISU.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, "deocamdată, o singură pacientă, de 45 de ani, are arsuri gradul unu pe antebraţ şi a fost transportată la Spitalul Judeţean".

Citeste si: Alertă la centrala nucleară Zaporojie. "Infrastructura centralei a fost afectată. Există risc de radiații"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si